Nis

Okulumuz fizik öğretmeni Nesrin ELÇİ'nin ortak olduğu "FİZİK im GELİŞİYOR" etwinnig projesi 26.02.2022 tarihinde öğretmen tanışma ve bilgilendirme toplantısı ile başladı.

Projemiz 1Mart-1Mayıs tarihlerini kapsamaktadır. Projemiz yirmidört mekanik fizik kavramının yer aldığı bir e book ve onaltı basınç konulu deneyin yer aldığı video gösterimi olacaktır. Projemizde yer alan 10-A Sınıfı öğrencilerimiz Ayşe Azra B. , Elif Su B. Ve Yaren K.ya TEŞEKKÜR EDERİM .

Mrt

AKV'nin "Eko Genç Tim" adlı proje ekibi okul öğrencilerinin ekolojik çevre bilinci artırmak için tüm okulu elden geçirdi.

Mrt

Ara

Bilişim Teknolojileri öğretmenlerimiz Meryem KABİL ve Deniz ERSÖZ  rehberliğinde sürdürülen 3-2-1 ACTION isimli e-Twinning projesinde web 2.0 araçlarının yardımıyla öğrencilerimiz kendi kısa filmlerini hazırlayacaklar ve bu filmleri seslendireceklerdir.

Ara

Çocuk gelişimi ve eğitimi alan öğretmenimiz Arzu DEMİR rehberliğinde sürdürülen projede, öğrencilerimiz yenilikçi eğitim uygulamalarıyla tanışıyor, mesleklerine ilk adımı atacakları staj dönemine daha donanımlı hazırlanıyorlar.