Mrt

Anadolu Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde tarihin altın sayfalarında yer alan en büyük zaferlerimizden biri olan Çanakkale Zaferi’nin 108. yıldönümü için hazırlanan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı yapıldı.

Mrt

Ara

Okulumuzun genç şefleri Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAŞFED) tarafından İstanbul/Tuzla Marina Fuar alanında düzenlenen  "19. Uluslararası Mutfak Günleri" kapsamında gerçekleştirilen yarışmalara yine damgasını vurdu. Toplamda 11 madalya alan öğrenciler Gölcük'ün adını uluslararası bir organizasyonda duyurma başarısını gösterdi.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında  Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan ilçe programı Kazıklı Kervansaray Kültür Yapısı'nda  gerçekleştirildi.

Kas

Bakanlığımızın 100 Okul 100 Fırın projesi kapsamında Okulumuza tahsis edilen ve kurulumu biten okulumuz fırınının resmi açılışını yapmanın ve üretime geçmenin heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Amacımız;
-Ekmek üretiminin manevi değerleri ile teknik yeterliğe sahip fırıncılık alanında sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli ara eleman yetiştirmek,
-Özel sektörle iş birliği yaparak Bakanlığımızın eğitim, üretim, istihdam iş birliğine uygun çalışma protokolleri yapmak
-Gastronomi alanında Mesleki yeterlilik sınavı için merkez olmak,
-Ekmek üretimiyle ilgili çalışmalar yaparak teoriyi pratiğe çevirmek ve AR-GE çalışmaları yapmaktır.
Tüm katkı sunan paydaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Kas

Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi cumhuriyetin kuruluşunun 99. yıldönümünü coşkuyla kutladı.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele kapsamında hazırlanan video

Ekm

"Bizim Mutfağımızda Önce İnsan Pişer" sloganıyla bu yıl 4.'sü düzenlenen Uluslararası Afyonkarahisar Turizm ve Lezzet Festivali sona erdi. Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencileri "GastroAfyon Fest Uluslararası Yemek Yarışması"na katılarak 2 Altın, 1 Birincilik Kupası, 1 Gümüş ve 2 Bronz madalya kazanma başarısı gösterdi.

Ekm

Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, 2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk haftasında "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü"nü ve aziz şehitlerimizi anmak için bir program düzenlediler.

Tem

Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 1958'den beri Gölcük halkına hizmet vermeye devam ediyor. 62 yıllık geçmişinde, zaman içinde değişik adlar alarak binlerce  öğrencinin hayatında anılar oluşturan bir okul oldu. Başlangıçta Gölcük Akşam Kız Sanat Okulu, sonradan Gölcük Kız Enstitüsü ve Gölcük Kız Meslek Lisesi, son olarak da Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi adıyla mezunlarının anılarında yer etti. Bu mezunlar arasında bir grup var ki gıpta edilecek bir arkadaşlık bağıyla mezun oldukları yıldan bu yana 51 yıl geçse de birbirleriyle görüşmeye devam ediyorlar.

Tem

Gölcük Belediyesi, Sumoteks Tekstil, Corelink Tekstil, Genç Liderler ve Girişimciler Derneği JCI Avrasya ve JCI Kocaeli şubeleri iş birliğinde organizasyonu yapılan "Sürdürülebilir Yaşam Festivali"nin katılımcıları arasında Anadolu Kalkınma Vakfı  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de yer aldı.

Tem

Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 61. dönem mezunlarını vermenin haklı gururunu yaşadı. Okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreninde aileler ve öğrenci yakınları mezun olan öğrencilerin heyecanına eşlik etti.

Haz

Okul Müdürü Hüseyin Gürlagap, bu vesileyle yaptığı açıklamada şenliğin hazırlık süreci ve gerçekleştirilmesinde emeği geçen ve katkısı bulunan isimlere teşekkürlerini sunduklarını dile getirdi. Gürlagap'ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

May

Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri pandemi döneminde gerçekleştiremediği gezi- gözlem çalışmalarına hızla geri döndü. Müzeler Haftası münasebetiyle Gezi Kulübü bir organizasyon gerçekleştirerek Kocaeli'nin tarihî ve turistik yerlerini öğrencilerin görmesini sağladı.

May

Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dolu dolu bir hafta yaşadı. Avrupa Mesleki Beceriler Haftası kapsamında organize ettiği Bahar Şenliği ile öğretmen ve öğrenciler hem eğlendiler hem de kariyer günleri, alan tanıtımı ve söyleşilerle mesleki becerilerini geliştirme fırsatı buldular.