Kas

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği Robotik Kodlama Yarışması bu yıl 23-25 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Kas

Kocaeli Kitap Fuarında okuyucularıyla buluşan İngilizce öğretmeni Zeytin Aydoğmuş yeni yayımlanan “DİKKAT! SADECE KİTAP OKUYAN ÇOCUKLARA BULAŞIR ” isimli kitabını okurlarına tanıttı.

Kas

Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında; Kocaeli Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurları Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde velilere yönelik farkındalık eğitimi verdi.

Kas

Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anaokulu öğrencileri Gölcük Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Kas

Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Erasmus Days etkinlikleri düzenlendi. Etkinlikler kapsamında okulun konferans salonunda Yurt Dışı Staj Deneyim Aktarım  Toplantısı gerçekleştirildi.

Kas

Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde peygamberimizin dünyaya teşrif ettiği gün olarak kutlanan Mevlit Kandili münasebetiyle farklı etkinlikler gerçekleştirildi.

Kas

2021 yılından itibaren üretim faaliyetlerini Gölcük’e taşıyan Sumoteks Tekstil’in Yönetim Kurulu Başkanı Saim Karaağaç, sektöre buluşmaları kapsamında AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Kas

Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 62. dönem mezunlarını okulda gerçekleştirdiği mezuniyet töreniyle uğurladı.   Okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreninde aileler ve yakınları mezun olan öğrencilerin heyecanına eşlik etti.

Kas

Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri alanında öğrenim gören 4 öğrenci okulun Kocaeli İl Millî Eğitim Müdürlüğünün akreditasyon ortağı olduğu Erasmus+ K121 projesi kapsamında Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’ta 4 hafta süreyle staj programına katılacaklar.

Mrt

On bir ayın sultanı, güzelliğin,  birliğin, kardeşliğin en derin şekilde hissedildiği mübarek Ramazan ayı, Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde manilerle karşılandı.

Mrt

2011’den beri Birleşmiş Milletler kararıyla  21 Mart günü tüm dünyada “Down Sendromu Farkındalık Günü” etkinlikleri düzenleniyor. Down sendromunun, tedavi edilmesi gereken bir hastalık değil, genetik bir farklılık olduğu konusunda insanların farkındalıklarının artırılmasına çabalanıyor.

Mrt

Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri gezi etkinlikleri kapsamında İstanbul’a gitti. İstanbul’un tarihî yerlerini görme fırsatı bulan öğrenciler bu Kadim şehrin tadını çıkardı.

Mrt

21-26 Mart Orman Haftası etkinlikleri kapsamında AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri ORMANYA’yı gezdi.