Lise yıllarında başlayan yarım asırlık dostluk

Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 1958'den beri Gölcük halkına hizmet vermeye devam ediyor. 62 yıllık geçmişinde, zaman içinde değişik adlar alarak binlerce  öğrencinin hayatında anılar oluşturan bir okul oldu. Başlangıçta Gölcük Akşam Kız Sanat Okulu, sonradan Gölcük Kız Enstitüsü ve Gölcük Kız Meslek Lisesi, son olarak da Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi adıyla mezunlarının anılarında yer etti. Bu mezunlar arasında bir grup var ki gıpta edilecek bir arkadaşlık bağıyla mezun oldukları yıldan bu yana 51 yıl geçse de birbirleriyle görüşmeye devam ediyorlar.

Yayın: 09.07.2022 - Güncelleme: 09.07.2022 00:34 - Görüntülenme: 202
Kaynak: http://www.gazetelonca.com/2022/07/08/liseyillarindabaslayanyarimasirlikdostluk/