MESLEĞİME İLK ADIM E-TWİNNİNG PRJESİ

Çocuk gelişimi ve eğitimi alan öğretmenimiz Arzu DEMİR rehberliğinde sürdürülen projede, öğrencilerimiz yenilikçi eğitim uygulamalarıyla tanışıyor, mesleklerine ilk adımı atacakları staj dönemine daha donanımlı hazırlanıyorlar.

Stem, orff, kodlama, zeka oyunları, eğlenceli oyunlar, drama, masal anlatıcılığı ve çocuklarla felsefe konularında aldıkları eğitimler sonrasında 9 farklı ilden akranlarıyla atölye çalışmalarında bir araya geliyorlar. Web 2.0 araçlarını kullanarak öğrenme materyalleri hazırlıyorlar. Uzaktan eğitimi bir fırsata çevirerek kendi ilinde ya da farklı bir ilde okulöncesi öğrencilerinin canlı sınıflarına misafir olarak uygulamalar yapıyorlar. Ayrıca özel eğitime gereksinim duyan okulöncesi çocuklar için her etkinliğin müfredat entegrasyonu yapılıyor.

Projeye destek sunan sayın okul müdürümüz Hüseyin GÜRLAGAP 'a teşekkür ederiz.

29-12-2020

Yayın: 29.12.2020 - Güncelleme: 27.12.2022 12:21 - Görüntülenme: 279