T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KOCAELİ / GÖLCÜK - Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Hüseyin GÜRLAGAP - Okul Müdürü

22.02.1980 tarihinde Söke şehrinde doğdu. İlk-orta ve lise eğitiminden sonra Kocaeli Üniversitesi Bilgisayar Öğretmenliği Bölümü kazandı. 2002 yılında Siirt Merkezde bilgisayar teknik öğretmeni olarak göreve başladı. Askerlik hizmetini yedek subay olarak;acemi birliğini Eğirdir Dağ Komando Tugayında, usta birliğini ise Foça Amfibi Komando Tugayında Asteğmen olarak  bitirdi.

2005 Yılında Gölcük And.Meslek,Tekn.Lise ve EML ye tayini çıktı.Burada 3 yıl teknik öğretmenlik 4 yıl alan şefliği ve müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Gölcük İlçe MEM´in ve Gölcük EML nin web sitelerini tasarlayıp programladı. Gölcük İlçe MEM´e Döner Sermaye kapsamında Server-Client Sistemini kurdu.

CCNA Discovery Eğitmeni olan Hüseyin GÜRLAGAP, Web programlama konusunda ilçedeki öğretmenlere hizmet içi kurslar düzenledi. İnternet haftası etkinliklerinde Güvenli İnternet Kullanımı ve Gönüllü Pardus Eğitimlerini ücretsiz olarak öğrencileriyle birlikte halka kurs/seminerler düzenledi.

Visual Basic Programlama-CCNA(1-2-3-4)-Sistem Yönetimi (MS Windows 7) Kursu-Sistem Yönetimi (MS Windows 2008 Server Active Directory) Kursu -AB projeleri Hazırlama Teknikleri Kursu-Liderlik ve Girişimcilik Eğitimi Semineri hizmetiçi eğitimlerine katıldı.

Bu süre zarfında okuluna 4 Avrupa Birliği projesi kazandırdı.(PLM-VETPRO-PARTNERSHIP-IVT)

Gölcükte görev yaptığı süre içerisinde 2 teşekkür belgesi ve aylıkla ödüllendirme belgesi aldı.

2011 Müdür yardımcılığı sınavını kazanarak 2012 Mart ayında Karşıyaka Tüpraş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Müdür Yardımcısı olarak atandı. Başiskele ilçesinde proje çalışmaları sonucunda; 1 Comenius, 2 EraSmus + KA1 ve 1 Erasmus + KA2, 1 ÇOGEP olmak üzere 5 proje kazandırmıştır.Bu çalışmalarından dolayı Başiskele Kaymakamlığı tarafından teşekkür belgesi almaya hak kazanmıştır.

Hüseyin GÜRLAGAP; 13.09.2017 tarihinde okul yöneticileri rotasyonu sonucu Gölcük Mesleki Eğitim Merkezine Müdür Yardımcısı olarak atanmış ve bu görevini 30.09.2019 tarihine kadar sürdürmüştür.

2019 Nisan ayında yapılan Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı Sonucu başarılı olan Hüseyin GÜRLAGAP 30.09.2019 tarihinden itibaren kurumumuzda Okul Müdürü olarak görev yapmaktadır. 2020 Mart ve Temmuz ayları arasında Pandemi süresince il ve ilçede yapılan çalışmalardan dolayı Kocaeli Valiliğinden Başarı Belgesi, Okulum Temiz Belgesi için Gölcük Kaymakamlığından Başarı Belgesi ve Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünden 10/11/2020 tarihinde  AR-GE faaliyetleri nedeniyle Teşekkür Belgesi almıştır.

  Ülkemizde 81 ilde 100 meslek lisesinde ilimizde ise müdürlüğümüze bağlı Gölcük AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde Cumhuriyetimizin 99. yılında fırın atölyesinde ilk ekmek üretim ve arge çalışmaları başlatan Hüseyin GÜRLAGAP ekibiyle birlikte 2023 Kahramanmaraş deprem bölgesine günlük 10 bin ekmek üretimi yaparak katkıda bulunmuştur.

24-28 Nisan 2023  tarihlerinde Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus + Akreditasyonu Mesleki  Eğitimi kapsamında Çek Cumhuriyeti/Prag şehrinde 2023 Haziran  ve 2024 Ocak aylarında yapılacak  staj faaliyetleri için işyeri/kalacak yer bulma faaliyetlerine katılmıştır.

Müdürümüz HüseYin GüRLAGAP Evli ve dört çocuk babası olup, yabancı dil olarak İngilizce (Upper Intermediate) ve Almanca (Beginner) bilmektedir...

 

KATILDIĞI SEMİNERLER

STRES VE ÖFKE YÖNETİMİ

LİDERLİK VE MOTİVASYON

YÖNETİM BECERİLERİ VE LİDERLİK

YENİLEŞİM (İNOVASYON)

İŞ HAYATINDA SOSYAL DAVRANIŞ VE NEZAKET KURALLARI

DOĞRU VE ETKİLEYİCİ KONUŞMA

İKNA PSİKOLOJİSİ VE MÜZAKERE TEKNİKLERİ

SÖZSÜZ İLETİŞİM (BEDEN DİLİ)

ALGI YÖNETİMİ

ZAMAN YÖNETİMİ

KRİZ YÖNETİMİ